Gastenboek

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
4 berichten.
Nienke Nienke schreef op 3 mei 2024 om 13:56
De kalender is prachtig en van hele mooie kwaliteit. Met heel veel zorg en liefde ingepakt. Voelde me echt jarig toen ik het ontving! Snel geleverd ook, veel sneller dan ik had verwacht. Ik was helemaal blij met alle extra kaartjes. Ik ga jullie aanraden!
Lies croonen Lies croonen uit Zutendaal schreef op 2 mei 2024 om 18:36
Wat een mooie kalender!! Jullie maken echt knappe dingen en zooo mooi verpakt en opgestuurd. Je ziet dat het met liefde gedaan wordt! Ook de extra’s zijn echt zo leuk!! Dikke Dankjewel!!
mrmhilgenkamp mrmhilgenkamp schreef op 24 februari 2021 om 14:43
Gisteren mijn bestelling geplaatst, nu al binnen, Super en wat een aandacht aan de verzending besteed, Naast de leuke kaarten ontving ik ook zo maar een set stickers en een pen gratis. Zeker een aanbeveling Jots Kaarten en andere artikelen.!! Nogmaals hartelijke dank gr.Mariëtte
r.w. r.w. schreef op 24 februari 2021 om 10:56
Goedemorgen beste mensen van Jots, Ik heb mijn kleine bestelling goed ontvangen, met zorg en lief verpakt. Door uw snelle levering heb ik de rouwkaartjes op tijd kunnen versturen naar het buitenland. Van harte bedankt voor de hele mooie kaartjes en voor de lieve attenties. Heeft me goed gedaan. Dank u wel hiervoor. De leuke pen schrijft zo fijn, heel licht en goed, ben echt blij met uw cadeautje! Hartelijke groeten, en alle goeds.